You are here

LOGIK

Mesto: 
Address: 
Vizantijski bulevar 80a
Brendovi: 

Logik je preduzeće koje se bavi proizvodnjom softvera web i desktop orijentacije. Pored gotovih rešenja koje nudimo, a koja su rezultat višegodišnjeg razvoja fuzijom velikog broja zahteva, Logik obezbeđuje i uslugu kreiranja potpuno novog softvera prema specifičnim potrebama.

Preduzeće je zvanično osnovano 2003. godine, međutim Logik programi su prisutni na tržištu još od devedesetih godina prošlog veka. Naša rešenja su opšte prihvaćena i mnogo puta nagrađivana. Osim na domaćem tržištu, prisutni smo i na zahtevnom svetskom tržištu i uspešno sarađujemo sa klijentima iz SAD-a, Irske, Holandije i Švajcarske.

PROIZVODI I USLUGE
Bez obzira na delatnost i veličinu, svaki korak u poslovanju ozbiljnog preduzeća treba da bude propraćen kroz odgovarajući informacioni sistem. Prava informacija u pravom trenutku preduslov je za uspešan posao.

Logik Vam nudi modularna rešenja, jednostavna za upotrebu i nadogradnju prema Vašim zahtevima. Rad u mrežnom okruženju se naravno podrazumeva, a ono što izdvaja naš poslovni softver jeste mogućnost povezivanja programa preko Interneta, tako da su podaci centralizovani čak i kada su filijale širom zemlje ili sveta. Ako tome dodamo jaku tehničku podršku koja brine o svojim korisnicima, onda je pred Vama kompletna ponuda!