You are here

Hotel Ozren

Mesto: 
Address: 
Trg Republike bb
Brendovi: 
Kategorije: 

Hotel Ozren se nalazi u Niškoj Banji i sastoji iz dva objekta: krilo A - Hotel Ozren i krilo B hotel Partizan. Hotel Ozren je kategorisan sa tri zvezdice, a hotel Partizan sa dve zvezdice. Hotel je napravljen pre drugog svetskog rata, a generalno je renorviran 1985. godine.

Ne samo po povoljnoj lokaciji gde se hotel nalazi, već i izuzetne ponude koje pruža, hotel privlači veliki broj gostiju koji Banju posećuju iz zdravstvenih ili turističkih razloga.

Hotel raspolaže u oba objekta sa 156 dobro opremljenih soba, kapaciteta 300 ležaja, od kojih u Ozrenu 24 jednokrevetnih, 66 dvokrevetnih i 6 trokrevetnih. U Partizanu 4 Apartmana, 20 dvokrevetnih i 36 trokrevetnih. Sve sobe poseduju kupatilo, telefon, kablovsku televiziju i centralno grejanje.

U Ponudi Hotela Ozren su dva klimatizovana restorana sa 300 i 120 mesta u kojima možete uživati u specijalitetima strane i domaće kuhinje, kao i velikom izboru vina i koktela, letnjom baštom, svečanom banket salom, aperitiv barom, salom za poslovne sastanke i seminare, diskotekom, menjačnicom, kuglanom, bilijar salom, poslastičarnicom, kafićem i mini marketom. Hotel ima veliki parking koji je danonoćno pod video nadzorom.

U hotel dolaze gosti iz cele Srbije, najviše iz Vojvodine i Makedonije, kao i ostalih evropskih država, đačke ekskurzije i gosti koji učestvuju na raznim seminarima i kongresima. Tu su i političari, glumci pevači i sportisti.

Od poznatih gostiju su bili Slobodan Milosević, Cvijetin Mijatović, Ljubiša Samardžić, Lepa Brena sa porodicom.