You are here

FRAD filteri ad

Mesto: 
Brendovi: 

FRAD filteri, je osnovano 1958. godine u Aleksincu. U toku višegodišnjeg rada FRAD je svoj asortiman filtera proširio na oko 2500 različitih tipova, tako da je danas najveći specijalizovani proizvođač filtera u Srbiji i jedan od vodećih na Balkanu.

Naš proizvodni program čine fiteri za sve vrste fluida sa maksimalnim spektrom primene.

FRAD proizvodi filtere vazduha, ulja i goriva za sve vrste motora SUS kod automobila, autobusa, kamiona, lokomotiva, brodova, poljoprivrednih i građevinskih mašina itd.

Takođe prozvodimo filtere hidraulike kako za vozila tako i za najširu industrijsku primenu. U mogućnosti smo da ponudimo i filtere za specijalne namene i po posebnim zahtevima otprašivanje, filtracija vode, kisilina. EKO filteri svakim danom postaju sve veći deo FRAD-ovog programa. Instalirani kapaciteti omogućuju proizvodnju od 6,5 miliona komada filtera godišnje sa tehnologijom koja je prilagođena za izradu srednjih i malih serija i za brzu promenu programa, s obzirom na širok asortiman filtera.

FRAD-ovo opredeljenje je da obezbedi svojim potrošaima najkvalitetnije filtere i servisne usluge.

FRAD vrši kontrolu kvaliteta od početka do kraja prema vlastitim standardima, a na osnovu principa koje je širom sveta postavio ISO standard. Dobit za potrošače je dvostruka: konzistentno visok kvalitet sa veoma prihvatljivim cenama.

U pogonima FRAD-a proizvode se svi elementi koji se ugrađuju u njegove proizvode. To opredeljenje je omogućilo da FRAD postane fabrika koja ima:

- savremeno istraživanje, razvoj i projektovanje
- srednjeserijsku i maloserijsku proizvodnju
- sertifikovani sistem kvaliteta
- laboratoriju za istraživanje i razvoj koja
- svakodnevno kontroliše kvalitet proizvoda
- konstrukciju i izradu alata i specijalnih mašina za potrebe proizvodnje