-
JužneVesti.com: Kandidati za gradonačelnika na lokalnim izborima u Nišu, učestvovaće u sredu, 22. maja od 18 sati u Narodnom pozorištu u velikoj predizbornoj debati Južnih vesti. Kandidat liste “Biramo Niš” Đorđe Stanković ističe da je važno i odgovorno...
-
JužneVesti.com: Sve je češće kršenje prava radnika u Nišu, neki rade i tokom praznika, a posebno je alarmantan položaj radnika u fabrikama stranih investitora, navode iz koalicije “Biramo Niš” i obećavaju da će, ako pobede na izborima, Niš postati prvi...
-
JužneVesti.com: Dekanica Dobrila Stanković Đorđević demantuje tvrdnje rukovodioca Kardiohirurgije Dragana Milića da je dobio otkaz po hitnom postupku na niškom Medicinskom fakultetu. Kaže da je komisija imala dobre argumente za negativan izveštaj o Milićevom...
-
JužneVesti.com: Dok je izvodio građevinske radove unutar jednog objekta u Surdulici, 42-godišnji radnik je pao sa montažne skele, potvrdili su iz vranjske policije. Sa teškim povredama je prevezen u niški Univerzitetski klinički centar, a još je nepoznato u kakvom...
-
JuznaSrbija.info: NKC poziva na otvaranje izložbe slika Aleksandre Pavlović pod nazivom "DUALIZAM", koje će se održati u ponedeljak, 20. maja 2024. godine u 18 sati u Galeriji Niškog kulturnog centra.Aleksandra Pavlović rođena je 1987. godine u Nišu. Diplomirala...
You are here
RADIONICA ZA IZRADU TORTI I KOLAČA DELA BOSA
Mesto:
Address:
Sićevačka 12a
Tel:
018/23-43-57
Web:
Svaki detalj mora biti prilagođen celokupnom stilu svadbene ceremonije. Stoga Vam predstavljamo našu ponudu svečanih torti u raznim oblicima od kvadratnih, okruglih, ovalnih, na stalcima spiralnog ili klasičnog oblika. Dekoracija torti zavisi od sastava i vrste torte tj. da li je klasična torta kao što je torta od oraha, badema, lešnika, čokolade ili od laganih biskvitnih smesa punjenih svežim voćem ili parfe kremama na bazi voća
Savremeni način života ostavlja Vam malo vremena za sitne životne radosti i sve više utiče na to da zaboravljamo često neslućene kvalitete našega kulinarskog nasleđa. Domaći kolači temelje se na receptima naših baka čiju tradiciju s ponosom nastavljamo, a svojim izgledom i ukusom uvelik